Opslag en logistieke diensten

Zoek je een betrouwbare partner voor opslag en aanvullende logistieke diensten? Wij regelen de inklaring, opslag, ompakken en distributie van je goederen.

Integrated Logistics Services

Wij zijn gespecialiseerd in opslag van met name food, feed, chemische, farmaceutische en biologische producten. Deze producten vragen vaak een speciale behandeling. Onze opslagfaciliteiten bieden de juiste omgeving om de kwaliteit van je goederen te waarborgen. Daarbij heeft ons personeel alle aandacht voor een correcte verwerking van opdrachten.

Met onze ‘Integrated Logistics Services’ zetten wij de beheersing van je goederenstromen centraal. Wij coördineren het gehele proces van plannen en uitvoeren. Door onze deskundige blik weten wij bestaande processen vaak te verbeteren, versnellen en/of efficiënter te maken.

Onze ICT-oplossingen geven iedereen in de keten een helder inzicht in de status en voortgang. Alle noodzakelijke documenten zijn eenvoudig en op één plek terug te vinden.

Strategisch gelegen in West-Brabant hebben wij een directe waterverbinding met de wereldhavens van Rotterdam en Antwerpen.

Wij werken o.a. samen met deze partners
partner oct
partner Italko
partner 3bm
partner connected
partner fenex
partner lhs
partner nvs
partner LCB
partner Samen in de Regio
Taric Support
jack-zagers-directeur-otentic-logistics-117 Home - Otentic Logistics

Wat kunnen we voor jou betekenen?

"De essentie van klantenservice is te luisteren naar wat het beste is voor een langdurige relatie, waar iedereen baat bij heeft."
Jack Zagers | Managing Director