Distributie op maat geregeld

Transport van je goederen vanuit Nederland. Opslag in Oosterhout. En vervolgens distributie door heel Europa. Otentic Logistics regelt het.

Efficiënt transport van je goederen

De opslag, handling en coördinatie van intern en extern transport van je goederen zijn bij ons in goede handen. Wij zijn erop gebrand om doorlooptijden te verkorten, besparingen aan te dragen en de kwaliteit van onze dienstverlening steeds te verbeteren.

Distributie op maat geregeld

Wij verzorgen groupage zendingen, zendingen van deelpartijen en complete ladingen. Natuurlijk is de administratieve afwerking goed geregeld, zodat documenten die nodig zijn voor transport tijdig beschikbaar zijn.

Ook voor de Europese distributie van gevaarlijke stoffen ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben er ruime ervaring in en bezitten de juiste certificering en vergunningen. ADR-zendingen handelen we volgens de wettelijke veiligheidseisen af.

Transport over water

Wij hebben een intensieve samenwerking met de Oosterhout Container Terminal (OCT). Daardoor kunnen we het transport van je containers op een efficiënte en milieuvriendelijke manier over water laten plaatsvinden. Onze terminal heeft een optimale verbinding met de wereldhavens van Rotterdam en Antwerpen door een directe aansluiting op het Wilhelminakanaal. Vanuit OCT zijn er wekelijks 5 afvaarten op terminals in Antwerpen en 24 afvaarten op terminals in Rotterdam.

Overig transport

Niet alleen biedt onze strategische ligging de voordelen van excellente verbindingen over water, we hebben ook directe toegang tot het spoor. Diverse luchthavens zijn snel bereikbaar vanuit Oosterhout. Ten slotte liggen ook de belangrijkste snelwegen (A16, A58, A59) met een directe verbinding naar onder andere Duitsland, Scandinavië en Zuid-Europa naast de deur.

Wil je weten wat wij op het gebied van distributie voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Wij werken o.a. samen met deze partners
partner oct
partner Italko
partner 3bm
partner connected
partner fenex
partner lhs
partner nvs
partner LCB
partner Samen in de Regio
Taric Support
bert-jan-ouwens-otentic-logistics-025 Distributie - Otentic Logistics

Wat kunnen we voor jou betekenen?

"Onze focus ligt sterk op een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers. Dat houdt niet alleen het onderhouden van een gezamenlijke visie en doel in (gericht op de uiteindelijke eindontvanger) maar ook open en eerlijke communicatie. Dat laatste doen we in dit digitale tijdperk, ondanks dat onze klanten veelal uit het buitenland komen, nog altijd graag persoonlijk."
Bert Jan Ouwens | Commercial Manager