Import, export en doorvoer

Doorvoeren, importeren en exporteren van producten; wij bieden een integraal proces voor je documentbeheer, administratie en logistiek.

Integrated Logistics Services

Onze medewerkers coördineren het gehele logistieke proces en zijn erop gericht je zo veel mogelijk te ontzorgen bij administratieve taken en douaneformaliteiten. Ook wanneer de producten niet via onze magazijnen gaan!

Import, export en doorvoer

Met onze Integrated Logistics Services bieden wij een integrale beheersing van je goederenstromen. Wij coördineren en controleren het gehele proces van plannen, uitvoeren en optimaliseren. Het is ons doel de processen steeds beter en efficiënter in te richten.

Geen btw voorfinancieren

Wij beschikken over de vereiste vergunningen om als fiscale vertegenwoordiger voor niet-Nederlandse bedrijven op te mogen treden. Je maakt dan gebruik van de Nederlandse btw-verleggingsregeling bij import en hoeft daardoor geen btw voor te financieren.

Benieuwd naar onze Integrated Logistic Services? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Wij werken o.a. samen met deze partners
partner oct
partner Italko
partner 3bm
partner connected
partner fenex
partner lhs
partner nvs
partner LCB
partner Samen in de Regio
Taric Support
olaf-de-zanger-otentic-logistics-035 Import, export en doorvoer | Integrated Logistics Services

Wat kunnen we voor jou betekenen?

"Zoek je een betrouwbare partner voor opslag en aanvullende logistieke diensten? Wij regelen de inklaring, opslag, ompakken en distributie van je goederen."
Olaf de Zanger | Account Manager