Opslag & warehousing

Wij zitten in de keten van import, export en doorvoer van goederen. Onze hoogwaardige opslagfaciliteiten spelen een spilfunctie in deze logistieke processen.

Magazijnen voor veilige opslag

We exploiteren ruim 30.000 m2 opslagruimte voorzien van loading docks en faciliteiten voor de afhandeling van stukgoederen en ruwe grondstoffen. We zijn gevestigd in West-Brabant, dat al jaren tot de beste logistieke regio's van Nederland behoort. Strategisch gelegen ten opzichte van de havens van Rotterdam en Antwerpen, dicht bij de belangrijkste doorvoerroutes naar Duitsland, Scandinavië en Zuid-Europa.

Opslag & warehousing

Food, feed & chemie

Onze uitgebreide opslagfaciliteiten zijn speciaal ingericht voor de opslag van grondstoffen voor food, feed, farmaceutische grondstoffen, chemische stoffen en vloeistoffen, en biologische stoffen. Aangezien wij speciale, gecompartimenteerde opslagruimtes en de noodzakelijke milieuvergunning hebben, kunnen wij ook gevaarlijke stoffen opslaan en behandelen.

Opslagmanagement

Producten worden op de juiste wijze beheerd in onze magazijnen en traceerbaar opgeslagen. Natuurlijk heb je als klant snel inzicht in de status van je voorraad. Ons magazijnmanagement is zeer efficiënt. Het gevolg: betrouwbare afwikkeling van opdrachten en tevreden klanten. Hiermee bieden wij een meerwaarde in de supply chain operations van je organisatie.

Opslagmogelijkheden

  • Scheiding in de opslag van food- of feedproducten en grondstoffen, chemische en farmaceutische stoffen
  • Opslag voor farmaceutische producten en grondstoffen
  • Opslag voor biologische producten en grondstoffen
  • Opslag voor chemische producten
  • Afgesloten, beveiligde magazijnruimtes
  • Gecompartimenteerde opslag
  • Opslag van gevaarlijke stoffen, gespecialiseerde opslag voor de meeste IMO-classificaties
  • Opslag in stellingen

Heb je veilige opslagruimte nodig, dicht bij de havens van Rotterdam en Antwerpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Wij werken o.a. samen met deze partners
partner oct
partner Italko
partner 3bm
partner connected
partner oct
partner fenex
partner lhs
partner nvs
partner LCB
partner Samen in de Regio
Taric Support
marc-de-leeuw-otentic-logistics-084 Opslag en warehousing in Oosterhout| Food, feed & chemie

Wat kunnen we voor jou betekenen?

"Zoek je een betrouwbare partner voor opslag en aanvullende logistieke diensten? Wij regelen de inklaring, opslag, ompakken en distributie van je goederen."
Marc de Leeuw | Warehouse