Logistieke en douane oplossingen
die uw bedrijf verder helpen

LOGISTIEK

Een breed aanbod van logistieke dienstverlening

Otentic Logistics vult een centraal coördinerende functie in als het gaat om het organiseren van het logistieke proces. Wij verzorgen het inklaren van goederen, het transport vanaf de havens van Rotterdam of Antwerpen of de luchthaven naar onze locatie in Oosterhout.

Logistiek omvat een breed pakket aan werkzaamheden. De medewerkers van Otentic Logistics ontwerpen, plannen én beheren logistieke processen, stromen en capaciteiten. We verzorgen voor u op een efficiënte manier de opslag, de handling en de coördinatie van intern en extern transport.
Ten slotte zijn we constant op zoek naar verbeteringen. Dit betekent dat iedereen bij Otentic zich bewust is van het realiseren van doorlooptijdverkorting, besparing en kwaliteit.

Transport over water

In samenwerking met de Oosterhout Container Terminal (O.C.T.) kunnen we het voortransport over water verzorgen. Hiermee kunnen we het transport van uw containers op een efficiënte en milieuvriendelijke manier verzorgen.

De terminal heeft een optimale verbinding met de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen door een directe aansluiting op het Wilhelminakanaal. Vanuit OCT zijn er wekelijks 5 afvaarten op terminals in Antwerpen en 24 afvaarten op terminals in Rotterdam.

Otentic Logistics ligt op een logistiek zeer centrale en strategische plek