Logistieke en douane oplossingen
die uw bedrijf verder helpen

LOCATIE

Strategische locatie

De opslag faciliteiten van Otentic Logistics zijn strategisch gelegen ten opzichte van de havens van Rotterdam, Zeeland en Antwerpen, logistiek knooppunt Moerdijk en het Europese achterland. We hebben een directe waterverbinding met deze wereldhavens.

In samenwerking met de Oosterhout Container Terminal (OCT) zijn we in staat om goederen op een efficiënte, snelle en milieuvriendelijke manier te transporteren. Niet alleen biedt onze strategische ligging de voordelen van excellente verbindingen over water, we hebben ook directe toegang tot het spoor. Tenslotte liggen ook de belangrijkste snelwegen (A16, A58, A59) met een directe verbinding naar andere Europese landen zoals Duitsland, Scandinavië en Zuid Europa naast de deur.

Onze klanten; internationale handelshuizen, grondstoffenleveranciers en producenten van eindproducten, ervaren het belang van onze strategische ligging iedere dag. Het stelt ze in staat om op een efficiënte, snelle en milieuvriendelijke manier hun goederen door te voeren, te importeren, op te slaan en te exporteren.

Otentic Logistics ligt op een logistiek zeer centrale en strategische plek