Logistieke en douane oplossingen
die uw bedrijf verder helpen

KWALITEIT

Veiligheid en verantwoordelijkheid

Onze systemen zijn zodanig ontworpen dat de oorsprong van de geleverde producten binnen enkele minuten kan worden bepaald. Hiermee kunnen we direct een “recall” regelen. We voldoen aan alle voorschriften met betrekking tot traceerbaarheid, zoals beschreven in de Europese ‘General Food Law’ (GFL).

Onze kwaliteit, veiligheid en milieunormen zijn onderworpen aan regelmatige audits en elke Otentic werknemer wordt getraind in veilige werkmethoden en noodzakelijke kennis. Ons doel is om ongevallen en incidenten te voorkomen. Het vermijden van risico’s tijdens bewerkingen is dan ook de belangrijkste kern van alle activiteiten bij Otentic Logistics BV. Dit is extra belangrijk omdat we dagelijks omgaan met voedingsmiddelen (food en feed) en chemicaliën.

Wij voldoen aan de hoogste eisen van veiligheid, gezondheid en milieu: doordat onze medewerkers en derde partijen er iedere dag actief ervoor zorgen dat de uiteindelijke klant en het milieu te allen tijde beschermd zijn.

Daarnaast zijn onze bulking installaties voorzien van zeven, magneten en metaaldetectoren om mogelijke besmetting van levensmiddelen te voorkomen.

Otentic Logistics ligt op een logistiek zeer centrale en strategische plek